No #1. Ανακάτεψε ελάχιστη ποσότητα από την ενυδατική σου κρέμα στο foundation .

Σε περίπτωση που το foundation σου είναι υψηλής κάλυψης τότε για να φτιάξεις μια ελαφριά βάση στην επιδερμίδα σου ανακάτεψε ελάχιστη ενυδατική με το foundation. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει φυσική, σαν να μη φοράς τίποτα. Κάνοντας την ανάμιξη αυτή με την ενυδατική σου αποφεύγεις τη δημιουργία του εφέ “μάσκας” που δημιουργείται εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας Foundation στην επιδερμίδα σου. Αν επιθυμείς ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, τότε μπορείς αντί για την ενυδατική κρέμα, να διαλέξεις ελάχιστη ποσότητα  highlighter.

No #2. Μην το παρακάνεις με το concealer κάτω από τα μάτια.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις μεγάλη ποσότητα concealer τότε μπορεί να προκαλέσεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα στα δάχτυλα ή σε κάποιο πινέλο μπορείς να καλύψεις μόνο τις περιοχές που βλέπεις ότι έχουν κάποιο πρόβλημα.


No #3. Απέφυγε τις έντονα βαμμένες βλεφαρίδες.

Επειδή το αποτέλεσμα πρέπει να δείχνει φυσικό τότε πέρασε μόνο μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες, και στη συνέχεια με τη βοήθεια από ένα βουρτσάκι να αφαιρέσεις την όποια περίσσεια ποσότητα μάσκαρα έχει μείνει στα βλέφαρα. Σε περίπτωση που αντέχεις δίχως μάσκαρα μπορείς να κάνεις τη θεραπεία Lash Lift που δε θα χρειάζεται να τις βάφεις καθόλου και να έχεις φυσικά τονισμένες βλεφαρίδες.


#4. Κάνε Contouring με το πιο απλό τρόπο.

Ορισμένες από εσάς σίγουρα προβληματίζονται στο πως να κάνουν contouring στο πρόσωπο τους. Θα σου πούμε το πιο εύκολο και απλό τρόπο για να το πετύχεις. Με τη βοήθεια μιας ματ bronzing πούδρας και με ενός πινέλου εφάρμοσε το προϊόν απλώνοντάς το ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά. Θα ξεκινήσεις όμως από το ύψος των αυτιών και θα καταλήξεις με το πινέλο προς τη κορυφή των χειλιών σου (χωρίς φυσικά να τα αγγίξεις).


#5. Bronzer Φυσικό ηλιοκαμένο λουκ.

Οι περισσότερες από εσάς θα το χρησιμοποιείτε σε όλο το πρόσωπο έτσι ώστε να πετύχετε το πολυπόθητο ηλιοκαμένο look. Όμως, αυτός ο τρόπος δεν δείχνει το πρόσωπο φυσικός και φρέσκο όσο θα ήθελες. Θα σου προτείναμε μα εφαρμόσεις το Bronzer στα σημεία που σίγουρα θα σε έβλεπε ο ήλιος όπως στα ζυγωματικά, στην άκρη της μύτης και στις εξωτερικές γωνίες του προσώπου.


#6. Ελάχιστη ποσότητα Ρουζ

Πριν εφαρμόσεις το ρουζ στα μήλα του προσώπου σου αφαίρεσε την μεγάλη ποσότητα από το πινέλο σου. Με αυτό το τρόπο το μακιγιάζ σου θα είναι και θα φαίνεται φυσικό και όχι αποτέλεσμα κάποιου καλλυντικού προϊόντος.


#7. Όχι στα Ματ Κραγιόν

Πες όχι στα ματ κραγιόν και επίλεξε απαλές και ήσυχες υφές και χρώματα nude που μπορούν και κάνουν να είναι υπέροχα, ζουμερά, λαμπερά και ενυδατωμένα.