Μπορεί να μην αρέσουν σε όλες τις γυναίκες τα smokey eyes, το glitter, η πούδρα ή το eyeliner, όλες οι γυναίκες όμως κουβαλάνε στο νεσεσέρ τους την αγαπημένη τους απόχρωση κραγιόν. Σύμμαχος και όπλο του μακιγιάζ ομορφιάς, τα βαμμένα χείλη δεν έχουν ηλικία. Με τη φράση “ένα δεν είναι ποτέ αρκετό” να το χαρακτηρίζει, το κραγιόν βγαίνει σε πολλές μορφές και αποχρώσεις για να ικανοποιήσει τις προσωπικές προτιμήσεις όλων των γυναικών.


Lipstick Classic:

Αυτήν την κλασική εκδοχή του κραγιόν τη βρίσκουμε στις υφές semi-matt (LC 122), μεταλλικό ( LCP 639) και ενυδατικό (LF 404). Συνδυάστε το με αντίστοιχο μολύβι χειλιών για περίγραμμα ή ακόμα και για γέμισμα πριν την εφαρμογή για μεγαλύτερη σταθερότητα.


Lipstick Matt:

Παγκόσμια τάση των τελευταίων χρόνων, τα ματ κραγιόν, είτε σε stick (Lipstick Matt- Aphrodite), είτε σε υγρή μορφή (Lipstain – Disco) είναι συνώνυμα της σταθερότητας και της μέγιστης διάρκειας χρώματος. Μοναδικό μειονέκτημα: η ξηρή τους φύση. Για μεγαλύτερη άνεση, πριν την εφαρμογή κάντε απαλό σκραμπ στα χείλη και ενυδατώστε τα με ένα ελαφρύ lip balm.